Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Welkom in Zuid-Afrika!
IMG_4435

In Zuid-Afrika reizen met kinderen

Een familiereis naar Zuid-Afrika is een belevenis voor het hele gezin. Zuid-Afrika kent veel wildparken, waarvan het Krugerpark de bekendste is. U waant zich in één grote dierentuin! Stap in een stoere jeep en ga de wildernis in. Ziet u de eerste olifanten al voorbij lopen? Zijn de leeuwen op jacht of liggen ze verscholen achter de bomen te slapen? Houd uw ogen en oren open en uw fototoestel bij de hand, want er kan zomaar een dier voorbij springen. Uw avontuur in Zuid-Afrika begint!

Al onze familiereizen Zuid-Afrika >>

Onze spannendste familiereis >>

Waarom reizen met Van Verre Family naar Zuid-Afrika?

Onze reismoeders- en vaders reizen regelmatig met hun kinderen de wereld over. Zij begrijpen wat belangrijk en leuk is voor het hele gezin. Veilig vervoer en kindvriendelijke hotels zijn een ‘must’. Geen gezin is hetzelfde en wij stellen voor iedere familie een andere reis samen. Familiereizen op maat! Wij luisteren, geven suggesties en horen graag uw wensen.

  • Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
  • Leuk voor het hele gezin
  • Avontuurlijke individuele reizen op maat
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Kindvriendelijke hotels
Panoramaroute-Olifanten-Voeren

Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende vaders en moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met uw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Madikwe-Natuurreservaat-Tuningi-safari-2c4dc142

Familiereizen Zuid-Afrika

Wat een avontuur! Kamperen aan de rand van een Nationaal park, struisvogels voeren, zwemmen tussen de pinguïns of de Tafelberg in Kaapstad beklimmen?

U kunt uw reis zo avontuurlijk maken als dat u zelf wilt. Met uw camera en verrekijker in de hand stapt u in een jeep en gaat u op zoek naar de Big Five. Er zijn zoveel mogelijkheden dat we u graag helpen bij het samenstellen van uw familiereis op maat. Voor het hele gezin een spannende én onvergetelijke ervaring!

IMG_4435
Martin
Ik heb al veel gezien van Zuid-Afrika en vertel graag waar je de leukste en grootste dieren kan zien!
Contact met Martin