Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze Sri-Lanka specialist
foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak

Debbie Peters - Hendriks

In Sri Lanka reizen met kinderen

Sri Lanka is ongelooflijk afwisselend: kleurrijke cultuur, Nederlandse en Britse historie, nationale parken en palmenstranden. En: een fantastische treinreis door de uitgestrekte theetuinen. U reist in uw eigen tempo in een veilig privé-busje met Engelssprekende chauffeur; stop waar en wanneer u wilt. Ga tijdens uw Sri Lanka familiereis raften over rivieren, beklim de Leeuwenrots, fiets tussen de tempels en spot een luipaard. Snorkelen in de wateren van de Malediven is toch wel de ultieme droom.

Familiereizen Sri Lanka

Reismodules Sri Lanka

Waarom reizen met Van Verre Family naar Sri Lanka?

Onze reismoeders- en vaders reizen regelmatig met hun kinderen de wereld over. Zij begrijpen wat belangrijk en leuk is voor het hele gezin. Veilig vervoer en kindvriendelijke hotels zijn een ‘must’. Geen gezin is hetzelfde en wij stellen voor iedere familie een andere reis samen. Familiereizen op maat! Wij luisteren, geven suggesties en horen graag uw wensen.

  • Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
  • Leuk voor het hele gezin
  • Avontuurlijke individuele reizen op maat
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Kindvriendelijke hotels
Sri-Lanka-Kinderen

Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met uw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Olifant-20cf4c09_1_344997

Familiereizen Sri Lanka

Sri Lanka heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Ga op safari in Yala National Park en wie weet spot u wel als eerste een kudde olifanten. Of ga raften dwars door de jungle in Kitulgala. Geniet van de lekkerste curries onderweg en drink een kopje echte Ceylon-thee in Nuwara Eliya. Even bijkomen kan op verschillende plekjes voor de kust maar ook door uw familiereis af te sluiten op de idyllische Malediven. Klik hieronder om een overzicht te krijgen van onze familiereizen.

foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak
Debbie
Elk jaar weer spannend, waar gaan we naar toe op vakantie met de kinderen? Laat mij jullie inspireren en jullie ideale familiereis is in zicht.
Contact met Debbie