Emmy Nijman

Emmy Nijman, kinder-reisspecialist Thailand

Al in de jaren 90 reisden mijn man en ik naar Azië, met onze 2 jongens. Wat hebben we genoten, ik zie hun gezichtjes nog zo voor me.

Ze zijn inmiddels zelf vader en hebben het er nog vaak over. Het heeft hun kijk op de wereld gevormd, daar ben ik zeker van. En ook zij zijn al reisplannen aan het smeden, samen met opa en oma natuurlijk!

Ik heb in de loop der (vele) jaren alle landen die we aanbieden, vele malen doorkruist. Natuurlijk voor Van Verre, leuker werk kan ik me in ieder niet voorstellen.

Tijdens mijn reizen denk ik zo vaak: hier ga ik mijn kleinkinderen mee naar toe nemen, moeten ze echt zien. Wel, dat gaat ook zeker een keer gebeuren, ik kan niet wachten (zij ook niet).

Onze Family-reizen hebben we zo samengesteld, dat de reisafstanden niet te lang zijn, dat het tempo rustig is en dat u familiekamers heeft of kamers met verbindende deur (en: met zwembad).

Veiligheid is topprioriteit nummer 1. We controleren de minibussen altijd als we ter plekke zijn, onze mensen ter plekke zijn er heel alert op.

Wat bij uw gezin past? Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik daar kijk op heb. Mijn advies is natuurlijk afhankelijk van de leeftijden van uw kinderen. Zijn ze al zover dat ze een (lichte) trek in de jungle kunnen maken? Vinden ze fietsen leuk? Proeven aan de cultuur is boeiend, ook voor kinderen. En waar mensen wonen, daar is cultuur. En de contacten met de lokale bevolking zullen u en uw kinderen bijzonder vinden.

 

Meer weten? Bel me gerust.

 

Emmy Nijman
Oprichter van Van Verre

0299-475083

emmy@vanverre.nl

Emmy Nijman56
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.