Chantal Heere

Chantal Heere, kinder-reisspecialist Indonesië

Al jaren reis ik door Azië maar het was er nog niet eerder van gekomen om samen met mijn gezin naar Indonesië te gaan. Het is zo ver weg denk je dan… kunnen de kindjes die lange reis wel aan? Daar kan ik een volmondig JA op zeggen! Natuurlijk is het ver maar wat hebben ze genoten. Wij hebben een tocht over Bali gemaakt; het is zo fijn om daar rond te reizen, de reisafstanden zijn in verhouding kort, er is zo veel te ondernemen en te zien en bijna alle hotels hebben wel een zwembad. Dit laatste blijft voor kinderen toch altijd heel belangrijk.

 

We hebben tempels bezocht; ik heb gesnorkeld met mijn zoon van 6, dolfijnen werden vroeg op de ochtend gespot door de kinderen, spannend hoor in het donker op een bootje op die grote zee. De mooie danseressen en de bijzondere muziek tijdens een voorstelling in Ubud maakten een avond lekker eten compleet in het Lotus restaurant. We hebben aapjes gezien langs de weg slingerend langs de bomen, door rijstvelden gewandeld, gekeken naar de grote golven op zee in Seminyak. Natuurlijk hebben we nog een wandeling gemaakt naar de Git Git waterval en hebben we een plantage bezocht, wat is het toch leuk om te zien hoe een ananas groeit of waar kaneel nou eigenlijk vandaan komt.

 

Inmiddels heb ik heel veel plekjes in Indonesië bezocht en als u plannen heeft om met uw gezin op reis te gaan, dan kan ik hier natuurlijk van alles over vertellen.

Tip!

Samen met mijn dochter van 9 heb ik paardgereden in het Bali Barat National Park, dit kunt u doen vanuit Pemuteran. Wat is dit toch een ontzettend leuke ervaring geweest. Samen reden we door het park onder begeleiding van een meneer te paard naar zee om zo samen de zon in de zee te zien zakken! We hebben genoten.

 

Chantal Heere

 

0299-475083

chantal@vanverre.nl

Chantal Heere - family Chantal en dochter G‎ili Meno (26)
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.