Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende vader en moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met uw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Debbie Peters - Hendriks

Debbie Peters - Hendriks

Jeanelle van Baarsen

Jeanelle van Baarsen

Martin van Amersfoorth

Martin van Amersfoorth

Nicole Engeltjes

Nicole Engeltjes

 

Waar staan wij voor?

Onvergetelijk voor kinderen en ouders
Onze doelstelling: een onvergetelijk mooie reis voor uw gezin samenstellen, die u en uw kinderen voor altijd zullen herinneren.   

 

Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
Het is in onze beleving heel belangrijk dat onze kinder-reisspecialisten eigen reiservaring hebben met kinderen. Dan pas kun je je goed inleven en weet je wat belangrijk is.
Onze kinder-reisspecialisten hebben ieder hun eigen land/gebied, waar ze praktisch alles van weten. Zij ‘moeten’ ook op reis en dat wordt echt niet als straf ervaren! Zo bouw je kennis op en we hebben dat gemerkt: dat komt terug in de reisadviezen, ze weten waar ze het over hebben.

Verre reizen zit in ons dna
Alles bij ons ademt Azië en Afrika. Dat komt voor uit passie voor reizen in onze landen, we hebben er duidelijk wat mee. Als één van ons terug is van een inspectiereis en vol enthousiasme foto’s laat zien en verhalen vertelt, dan beginnen alle ogen te glimmen. Nieuwe dromen worden geboren.   

Echt persoonlijk contact, ontmoet Van Verre Family
Elke samenstelling van een gezin is anders, ieder heeft zijn eigen reiswensen, elk budget is anders. Het is echt uw reis, waarvan er waarschijnlijk geen tweede bestaat. Persoonlijk contact is dan heel belangrijk, telefonisch of bij ons op kantoor. Want dan kan onze kinder-reisspecialist erachter komen wat echt bij uw gezin past. Natuurlijk zijn uw kinderen ook welkom, ze willen vast meepraten.
Met de landkaart op tafel nemen wij alle tijd voor u, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.

Alles kan, we gaan een stapje verder
We bouwen samen met u uw reis. Onze reizen op onze website zijn avontuurlijke voorbeeldreizen, bedoeld als suggesties. Natuurlijk kunnen deze worden aangepast, maar we gaan veel stappen verder: we bouwen de reis gewoon op, dag voor dag, zodat deze qua route, tempo en hotelkeuzes u als een jas past. 

Hotels waar kinderen welkom zijn
Het is heel belangrijk dat er een prettige sfeer is in een hotel, niet te formeel.
Een hotel waar ze niet blij zijn met kinderen boeken wij niet.
De hotels die we aanbieden hebben wij zelf bezocht, beoordeeld en beschreven; we zijn eerlijk, we maken het niet mooier.

Veilig en vertrouwd op reis
Veilig vervoer: zo belangrijk! We letten hier goed op, eigenlijk vormt transport één van de belangrijkste onderdelen van de reis. Geen busjes van de straat, waar misschien van alles rammelt, maar kwalitatief goed vervoer.
Wij selecteren onze dienstverleners met name op goede auto’s en busjes en rustig rijdende, ervaren chauffeurs, die de mooie routes kennen (niet alleen van A naar B). En verder: de reizen zijn goed in balans, we kennen de reisduur van alle trajecten.

 

De intercontinentale vluchten: wij regelen deze graag voor u. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en indien mogelijk boeken we een rechtstreekse vlucht of een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

Service in Nederland en op reis
Echte service is belangrijk! We nemen de tijd om uw wensen te bespreken, niet even in een paar minuten. En ook het reisvoorstel dat we toesturen past niet op een A-viertje. We besteden veel aandacht aan de offerte. Die moet al een beleving zijn.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: u krijgt de mobiele nummers van drie van onze medewerkers hier in Nederland, de telefoons liggen op hun nachtkastje. Bovendien: onze mensen ter plaatse zijn ook altijd bereikbaar en kunnen u echt goed helpen, mocht dat nodig zijn.

Vietnam15 (68)

Ons verhaal

Hoe is het allemaal begonnen?
Vanaf 1987 is mijn leven verweven met Azië: Ik ben toen als journaliste naar Java geweest en ik was helemaal ondersteboven van dit prachtige land. Ik nam me voor, toen ik boven de palmbomen vloog voor de terugreis naar Nederland: hier kom ik terug. En als je heel graag iets wilt.... Ik kwam in aanraking met het reisbedrijf SOC-Reizen, dat individuele en groepsreizen organiseerde naar het verre oosten, met name Indonesië. Na een aanloop van 2 jaar ging ik leidinggeven...