Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze Maleisie specialist
foto longboat Thailand, op weg naar Damnoen Saduak

Debbie Peters - Hendriks

In Maleisie reizen met kinderen

Maleisië is heel geschikt voor een familiereis. West-Maleisië grenst aan Thailand en wordt ook wel ‘Azië in één land‘ genoemd. U kunt hier prima zelf rijden in een veilige huurauto, de wegen zijn goed. Oost-Maleisië (Borneo) grenst aan Indonesië. Hier gaat u naar toe voor de natuurparken, die werkelijk  fenomenaal zijn. Word wakker van de jungle-geluiden, ga op zoek naar dwergolifanten en spot neusapen hoog in de bomen. Raften, fietsen, snorkelen en relaxen op een eilandje? Het kan allemaal.

Familiereizen Maleisie

Reismodules Maleisie

Waarom reizen met Van Verre Family naar Maleisie?

Onze reismoeders- en vaders reizen regelmatig met hun kinderen de wereld over. Zij begrijpen wat belangrijk en leuk is voor het hele gezin. Veilig vervoer en kindvriendelijke hotels zijn een ‘must’. Geen gezin is hetzelfde en wij stellen voor iedere familie een andere reis samen. Familiereizen op maat! Wij luisteren, geven suggesties en horen graag uw wensen.

  • Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
  • Leuk voor het hele gezin
  • Avontuurlijke individuele reizen op maat
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Kindvriendelijke hotels
Borneo-aap121(11)

Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met uw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Strand-Pulau-Pangkor

Familiereizen Maleisie

Een reis naar Maleisie is een geweldig avontuur voor het hele gezin. Ontdek samen zowel West-Maleisie als Borneo tijdens uw familiereis. Stap in een longtailboot en ga op ontdekking door de jungle. Spot kleurrijke vogels en slingerende aapjes. Er is voldoende keus aan leuke activiteiten tijdens de reis. Ga fietsen door het Maleisische platteland in Pasir Belanda en ontdek de prachtige onderwaterwereld bij één van de eilandjes voor de kust. Maleisie zal u en uw kinderen verrassen.

14089278_1066013843434318_5819201119028776955_n

Met de kinderen op reis naar Maleisië

De Familie Ragbourn was met de kinderen op het eiland Langkawi waar de kids het prima naar hun zin hadden!

 

Kijk maar eens naar de video.