Reisadvies op maat
Bel ons of kom langs, maak een afspraak
Vraag vrijblijvend een offerte aan
ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
Onze Indonesie specialist
Jeanelle

Jeanelle van Baarsen

In Indonesie reizen met kinderen

Een reis naar het prachtige Indonesië is een geweldig avontuur voor het hele gezin. De vriendelijke bevolking ontvangt u met een grote glimlach. U reist in eigen tempo met een veilig privé-busje met chauffeur en kunt onderweg stoppen waar en wanneer u maar wilt. Ga samen op zoek naar harige orang-oetans hoog in de bomen, badderende olifanten in een rivier en springende dolfijnen op zee. Het kan allemaal in het veelzijdige Indonesië.

Familiereizen Indonesie

Reismodules Indonesie

Waarom reizen met Van Verre Family naar Indonesie?

Onze reismoeders- en vaders reizen regelmatig met hun kinderen de wereld over. Zij begrijpen wat belangrijk en leuk is voor het hele gezin. Veilig vervoer en kindvriendelijke hotels zijn een ‘must’. Geen gezin is hetzelfde en wij stellen voor iedere familie een andere reis samen. Familiereizen op maat! Wij luisteren, geven suggesties en horen graag uw wensen.

  • Wij hebben zelf reiservaring met kinderen
  • Leuk voor het hele gezin
  • Avontuurlijke individuele reizen op maat
  • Veilig en vertrouwd op reis
  • Kindvriendelijke hotels
Familiereizen Indonesie

Wie zijn wij?

Op reis gaan en de wereld ontdekken is wat onze reizende moeders het allerliefste doen. En wat is er mooier dan deze liefde te delen met je kinderen. Bij Van Verre Family bieden we alleen bestemmingen aan waar we zelf geweest zijn. Wij kennen de leukste plekjes en de beste hotels om met uw gezin te verblijven. Vragen over één van onze bestemmingen, familiereizen of bouwstenen? Bel of mail ons en wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Menjangan-paardrijden-6(14)

Familiereizen Indonesie

Samen met uw gezin op reis naar Indonesië, het levert mooie herinneringen op. De eilanden hebben ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Spot harige apen op Sumatra, stap op de fiets bij de Borobudur op Java en geniet van de kleurrijke onderwaterwereld rondom Bali en Lombok. Deze eilanden kunt u ook perfect met elkaar combineren. Klik hieronder om een overzicht te krijgen van onze familiereizen.

dolfijnenspottenbali(11)

Reizen met kinderen naar Indonesië

Op pad met je kinderen door een land waar de mensen iedereen begroeten en waar ze altijd vrolijk zijn. Zo fijn om onbezorgd te kunnen genieten van rijstvelden, mooie tempels, hier en daar een vulkaan en stranden om te snorkelen en te zonnen. Veel verschillende soorten dieren die je onderweg tegenkomt, zoals orang-oetans en olifanten in de jungle maken het voor kinderen leuk om te wandelen door de natuur. Er zijn zoveel mogelijkheden om met kinderen te reizen door Indonesië, kijk maar eens naar...

Renee3
Renée
Is moeder en gek op Indonesië. Zij helpt jullie graag!
Contact met Renée